Groepsactiviteiten met beleving!
Ik wil graag een activiteit(en) reserveren, hoe doe ik dat? U kunt een activiteit reserveren door op de website de optie ‘Reserveren’ aan te klikken. Hier kunt u de gewenste datum, tijd, het aantal personen en de activiteit invullen. U plaatst de reservering door rechtsonder op ‘Nu reserveren’ te klikken. Wanneer is mijn reservering definitief? Uw reservering is definitief wanneer u een schriftelijk of mondeling akkoord geeft aan BeleefBreda. Vanaf dit moment gelden de Algemene Voorwaarden, deze worden meegestuurd met uw reservering en zijn tevens terug te vinden op de website. Zijn de activiteiten met het openbaar vervoer te bereiken? De meeste activiteiten vinden plaats in het centrum van Breda. Er rijden diverse bussen naar het centrum van Breda. Wij raden u aan om www.ov9292.nl te raadplegen voor de juiste buslijn en vertrektijden. Waar worden de activiteiten gehouden? De meeste activiteiten vinden plaats in het centrum van Breda. Waar kan ik het beste parkeren in Breda? Wij raden u aan om gebruik te maken van parkeergarage de Prins aan de Middellaan 60. Houdt u rekening met extra drukte in het centrum tijdens zaterdagen, koop- en of feestdagen.
Activiteiten buiten het centrum beschikken over een eigen parkeergelegenheid.
Waar zijn de locaties van de activiteiten? Op de bevestiging vermelden wij per geboekte activiteit het adres van de locatie. Ook wordt in de bevestigings e-mail een link meegestuurd met al onze locaties.
Hoe kan ik het aantal deelnemers wijzigen?

U kunt in overleg met BeleefBreda het aantal deelnemers tot 72 uur voor de uitvoer van het programma wijzigen. Wanneer u het aantal personen wijzigt, ontvangt u een aparte factuur. Deze factuur dient voor de uitvoering van de betreffende activiteit te zijn voldaan. Per wijziging naar beneden worden €7,50 wijzigingskosten in rekening gebracht. Extra personen kunt u, mits er plaats is, kosteloos bijboeken.
 

Hoe kan ik mijn programma annuleren? U kunt uw programma telefonisch of per e-mail annuleren. Let op: BeleefBreda maakt gebruik van annuleringsvoorwaarden. Tot 7 dagen voor aanvang van het programma kunt u annuleren, u betaalt éenmalig € 25,-. Annuleert u binnen 7-1 dagen voor aanvang van het programma, dan betaalt u 100% van de arrangementsprijs.Wat gebeurt er als mijn programma niet doorgaat? Wanneer uw programma door welke oorzaak dan ook geen doorgang kan vinden, wordt er samen met u gekeken naar een passende oplossing. Wij willen een combinatie programma maken, is dat mogelijk? Het is bij BeleefBreda altijd mogelijk om activiteiten met elkaar te combineren om een programma samen te stellen naar uw persoonlijke wensen. Wat gebeurt er met de activiteit(en) wanneer het slecht weer is? De activiteiten gaan altijd door. De activiteit kan vanwege extreme weersomstandigheden, of veiligheidsrisico’s door de instructeur worden afgelast. Samen met u wordt er dan naar een passende oplossing gezocht. BeleefBreda beschikt niet over een vast alternatief bij slecht weer. Krijg ik een betalingsbewijs? Bij ontvangst van uw betaling krijgt u een betalingsbewijs. Zijn de prijzen inclusief BTW? De prijzen van alle activiteiten die op de website worden vermeld zijn inclusief BTW.
Geldt er een speciale prijs voor (grote) groepen?

De prijzen van onze activiteiten zijn al gebaseerd op groepen.

Hoe kan ik jullie bereiken tijdens de uitvoering van mijn programma? U krijgt bij uw bevestiging een noodnummer waarop u ons, buiten kantooruren, kunt bereiken in nood. Dit nummer dient u alleen te gebruiken voor zeer dringende zaken. Zijn de activiteiten inclusief consumpties? De activiteiten die BeleefBreda aanbiedt zijn exclusief consumpties tenzij anders wordt aangegeven op de website.
Ik weet nog niet met hoeveel personen ik ga komen, voor hoeveel personen moet ik boeken? Op de website wordt per activiteit de minimum groepsgrootte aangegeven. U kunt het beste voor het minimum aantal personen boeken. U kunt, mits er plaats is, het aantal naar boven wijzigen.
Wat is het minimum en maximum aantal personen voor de activiteiten? Het minimum en maximum aantal personen is per activiteit verschillend. Op de website wordt per activiteit aangegeven wat het minimum en maximum aantal personen is voor een activiteit. Mijn groep is kleiner dan het minimum aantal personen. Kan ik de activiteit dan wel boeken? Het is altijd mogelijk om de activiteit te boeken. U betaalt dan wel voor het minimum aantal deelnemers dat bij de activiteit staat vermeld.
Wanneer moet de betaling voldaan zijn? Wanneer de reservering reeds tot stand is gekomen na een schriftelijk of mondeling akkoord wordt een bevestiging en factuur opgemaakt. De factuur dient uiterlijk 7 dagen voorafgaand aan de uitvoering van het programma voldaan te zijn, tenzij anders is overeengekomen. Kan ik ook contant betalen? Het is bij BeleefBreda niet mogelijk om contant te betalen, tenzij anders is overeengekomen. Wat gebeurt er als ik te laat ben op mijn geboekte activiteit? Wanneer u te laat bent voor uw geboekte activiteit wordt dit in mindering gebracht op de tijdsduur van de activiteit. De eindtijd van de activiteit staat vast, tenzij in overleg anders overeengekomen is. Zijn er nog bijkomende kosten? De prijzen zijn inclusief BTW. Er worden 5 euro reserveringskosten per activiteit berekend.
Navigatie
Social Media