Singeltocht
Breda ontdekken per kano is 6 kilometer natuur en architectuur rond de binnenstad. u ziet Breda vanuit een heel ander oogpunt. De wegen en auto’s zijn nauwelijks te zien en wat overblijft zijn de prachtige gebouwen, monumenten en natuur langs het water. Delen van de tocht waant u zich niet meer in de stad maar in een natuurgebied met een enkele visser langs de oever. De route voert u onder andere langs de Koninklijke Militaire Academie, de oude watertoren, het Chassé Park en de Seeling kazerne.

De kano\'s
Voor het vervoer kunt u kiezen uit twee soorten Canadese kano’s: de 10 persoonskano’s en kleinere kano’s voor 2 of 3 personen. De kano is een van de oudste vormen van vervoer en werd vroeger veelvuldig door ontdekkingsreizigers gebruikt om nieuwe gebieden te verkennen. Ook voor u biedt de kano uitkomst voor een korte ontdekkingstocht!

Wijnproeven
De wijnproeverij laat u zien welk resultaat verschillende druiven, rijpingsprocessen en klimaten hebben op de wijnen. U proeft de diversiteit die wijnen te bieden hebben en leert de grondbeginselen van het wijnproeven van een echte sommelier uit de wijnwereld. Het proeflokaal waar de workshop plaats vindt is al jaren de specialist in wijnen uit alle windstreken. Tijdens de proeverij is er voldoende ruimte voor vragen en extra uitleg voor uw groep.

Sommelier
Onder leiding van een gerenommeerde sommelier zal de proeverij worden verzorgd. Hij is jaren geleden besmet met het wijnvirus. ‘’Wijn is Logica’’ is een veel gemaakte uitspraak van hem. Na jaren in binnen- en buitenlandse tophoreca gewerkt te hebben, als sommelier, verteld hij nu open en eerlijk over wijn en zaken die wijn gerelateerd zijn. De verhalen zijn soms ontnuchterend maar wel altijd feitelijk onderbouwd. Zijn benadering is dat een proeverij over wijn moet gaan en geen suffe verkoopshow moet worden.

Dit arrangement kunt u boeken van 1 maart tot 1 november!

Bel voor meer info: 076 5205957

“Kijken, horen, ruiken en proeven. Het arrangement dat al uw zintuigen prikkelt!”

Contactformulier